28.01.2010

Askeri okullara fahişe servisi

Askeri okullara fedakar kız kıskacı

Askeri okul yakınlarında oluşturulan evlere en uygun kızlar seçilecek. Her türlü fedakarlık için yönlendirilecekler.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) Kadıköy Şubesi’nde ele geçirilen ve Poyrazköy iddianamesine giren bilgisayar kayıtlarında dikkat çekici bir yazı ortaya çıktı. Yazıda “Askeri okullara yakın çevrede oluşturulan kız evlerine en uygun kızlar seçilerek bu evlere aktarılacak. Kızalara ise her türlü fedakarlık yapmaları için yönlendirmede bulunacak” ifadeleri kullanıldı.

Özen istendi

Bilgisayardaki “2008 toplantiozeti.doc” isimli dosyanın içeriğinde; “... Kız ve erkek arkadaşlarımızın rahatlıkla birlikte kalacakları semtlerin ve konutların seçimine özen gösterilsin” deniyor. Dosyada kız evlerine yerleştirilen kızların fedakarlıktan kaçmamaları gerektiği de vurgulanarak, “Askeri okullara yakın çevrede oluşturulan kız evlerine uygun kızlar seçilerek bu evlere aktarılacak. Çalışmanın hassasiyeti sıklıkla vurgulanacak. Kızlara her türlü fedakarlık yapmaları için yönlendirmede bulunulacak. Kuleli’de rehberlik dersinden yararlanılacak. ...” ifadeleri yer alıyor.

Kökenleri...

Aynı dosya içersinde DTP’li belediyelerden destek alıması gerektiği de belirtilerek, “Burslarla ilgili listelerde köken raporları dikkate alınacak... Güneydoğu’da DTP’li belediyelere yardımcı olunacağı kendilerine iletilecek, projelerimiz konusunda destekleri alınacak, Alevi köy ve ailelerin kazanılması çalışmaları sürdürülecek...” denildi.
kaynak:Bugün gazetesi

24.01.2010

Darbe planlari.

Dikkatle İzleyin!
Vatan ve Millet düşmanı olan Cunta, Darbe planının detaylarını görüşüyor! Şok İfadeler! İZLE
24 Ocak 2010 Pazar 14:33
''Emperyalistlerin kanlı listelerinde olan, halkı müslüman olan ülkeleri dışardan düşman ordularıyla işgal etmeye ne gerek var? O halklar zaten kendi ordusu içine yuvalanmış CUNTA cı hainlerin işgali altındalar'' dedirten şok kayıt!

1960-1980 darbeleriyle 28 Şubat ve 27 Nisan da bunu bizzat yaşamadık mı?
İşte aziz vatanımızın, CUNTA tarafından işgal edilme planlarının ses kayıtları!

http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=22087

Özel Harp Dairesi 1992

TARİH: 26 Temmuz 1992.. DOĞU VE GÜNEY DOĞUDA Kİ KANIN DURMASINI İSTİYORSANIZ KONTRGERİLLA NIN EYLEMLERİNİ BU ÜLKEDE ENGELLEMEK ZORUNDASINIZ....DOĞUDA VE BATIDA Kİ TERÖR OLAYLARI ANKARADAN PLANLANIYOR! TÜM PLANLAR ANKARADA ÖZEL HARP DAİRESİNDE TEZGAHLANIYOR!BAK YERİNİ SÖYLÜYORUM!BU SÖZLER, BU AÇIKLAMALAR İNSAN HAYATINA MALOLUR AMA, KURAN-A DÖNMEK İÇİN BU HAYAT ALLAHA SATILMIŞTIR..

http://www.habervakti.com/?page=news_details&id=22098