28.05.2008

Hürriyet ve Vatan'ın gazetecilik ayıbı

Hürriyet ve Vatan'ın gazetecilik ayıbı
Hürriyet ve Vatan gazetesi Cihan'ın basına açık toplantıda çektiği ve görüntülerini bütün abonelerine geçtiği haberi dinleme diye sundu. Elmadağ'da ''Hac ve Hz. Muhammed'' hakkında saygısız sözler sarfeden CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ı görüntüleyen Cihan Haber Ajansı telifli muhabiri Murat Kaya, çekimlerin gizli yapıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

İşte Önder Sav'ın hakaret videosu

2 Yorum:

saat: 29 Mayıs 2008 23:46 , Anonymous Adsız dedi ki...

Merhabalar;

Fransa´da meclisin anayasaya dahil ettigi son kanunu (Türkiye´nin A. B üyeligi) bir degerlendirseniz...

Saygilar

 
saat: 7 Haziran 2008 02:26 , Blogger bajazet dedi ki...

Sarkozy hakli! Türkiye Cumhuriyeti ne zaman demokratik,insan haklarina bagli bir ükle haline gelirse o zaman aday olabilir.Sarkozy'nin müslümanlar la derdi yok.Biz Fransa müslümanlarina çok saygili davraniyor.Türkiye müslüman bir ülke oldugundan degil,her an bir darbe olabilecegi ihtimali olan,demokrasinin henüz yerlesemedigi bir ülkedir.Daha 1992 de müslümanlara soykirim uygulayan Sirbistan diktator rejimi bizden daha çabuk demokrasiye geçecek.1990 yillarina kadar en koyu komünist rejimi olan dogu avrupa ülkeleri 10 yilda tam demokratik rejime dönüstü.Insanin hayal bile edemeyecegi sekilde Rusya demokrasiye geçti.Biz 80 yildir hala yapamiyoruz.
En basit örneginide Anayasa mahkemesi verdi.Halkin iradesini bir çirpida yok etti.Hiçbir Avrupa ülkesinde buna müsade edilmez.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa