22.11.2009

Daglara taslara saçilan emekler.



Bugün gazetelerden ögrendim.1982 de ,
17km kare üzerinde,600 ton taş,200 ton boya,o kadar çimento kullanip 3000 askerle 30 günde bir Atatürk resmi çizmisler Erzincan daglarina.600 tonluk taş yiginini askerler birer birer toplayip getirmisler.Üç bin asker bir ay boyunca çalismis. Uzaydan görünen tek türkmüs.Haberi verende tabi kemalist basin.

Bilindigi gibi oraya yakin yerde,Hz Ibrahim'i atese atmak isteyen Nemrut heykelleri var.Ne tuhaf degilmi?Birisi sümerlerin tanrisi oldugunu ilan eden Nemrut.Digeri de sümerlerin torunlari olduklarini iddia eden kemalistler.Aradan binlerce yil geçtigi halde inançlar degismemis.Daglarin üstüne kendi tanrilarinin heykellerini dikiyorlar..

Cunta yönetimi milleti zorla putperest etmeyi basardi.Bu gün Atatürk demeden Allah diyen pek kalmadi.Kimi dinlesem ulu önder,kurtarici,gazi,büyük komutan,yüce atatürk gibi yüceltici bir unvan koymadan ismini zikreden yok.Eger 80li yillarin darbeci kadrosunun arkasindan Özal yerine chp gelseydi simdi camilerin içinde birer atatürk heykeli dikilmisti.

Kemalistler daha neler neler ögretecekler bize.Orhan Pamuk 1.5 milyon ermeniyi ve 30 bin kürdü katlettik deyince kiyamet kopmustu.Bilhassa ulusalci,milliyetci cephede.Onur Öymen sagolsun mecliste milletin huzurunda itiraf etti.Hemde övünerek.Yazikalar olsun!

1 Yorum:

saat: 2 Aralık 2012 09:36 , Anonymous Adsız dedi ki...

zoruna gidenin borusuna gitsin yavrum.Atanın taşşakları olamazsın sen

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa