3.08.2008

Ergenekoncuları ele veren 3 fotoğraf

ERGENEKON'UN MERKEZ ÜSSÜ KİLİSE

Ergenekoncuları ele veren 3 fotoğrafErgenekoncuları ele veren 3 fotoğraf
En son emekli Orgeneral Şener Eruygur ile Hurşit Tolon’a kadar dayanan Ergenekon soruşturmasında hemen her gün yeni gelişmeler meydana geliyor.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Ümraniye’de bir gecekonduda ele geçirilen bombalar üzerine başlatılan ve gün geçtikçe genişleyen ve en son emekli Orgeneral Şener Eruygur ile Hurşit Tolon’a kadar dayanan Ergenekon soruşturmasında hemen her gün yeni gelişmeler meydana geliyor.

Vakit, Ergenekoncuların Türk Ortodoks Kilisesi’nde gerçekleştirdikleri belirtilen toplantılara dair hiç yayınlanmamış fotoğraflar ele geçirdi.



AYİNLER VE TOPLANTILAR KİLİSEDE

Karaköy’deki Türk Ortodoks Kilisesi’nin avlu, koridor, salon ve kilise bölümünde çekildiği anlaşılan resimlerde, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kuvvayı Milliye Derneği Başkanı emekli Albay Fikri Karadağ, emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, Kuvvayı Milliye Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Görüm, Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin, Büyük Hukukçular Derneği Başkanı Av. Kemal Kerinçsiz, Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol ile geçtiğimiz günlerde kanserden ölen ve Ergenekon'un kasası olduğu belirtilen Kuddusi Okkır gibi isimler hep birlikte görülüyor.



Fotoğrafların yemekli toplantı bölümünde Veli Küçük’ün de aralarında bulunduğu grubun yemekle birlikte şarap içtikleri, ev sahibi Sevgi Erenerol’un da misafirlerini rahat ettirebilme çabasında olduğunu gösteriyor.



Yemek yenen salonun duvarlarındaki Hıristiyan dininin sembolü olan ikonalı figürler ve bazı Hıristiyan din adamlarına ait resimlerin bulunması dikkat çekiyor. Ortaya çıkan resimlerde Ergenekon Terör Örgütü'ne üye olmak ve yönetmek suçlarından gözaltına alınıp tutuklanan bu isimlerin toplantılarını kilisede bile yaptığı anlaşılıyor.

17.Temmuz.2008 11:14:04

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa