6.10.2008

Ne diyor bunlar?

Askeri kadro 17 mehmetcigin sehit olmasina neden olan katliami bin dereden sular getirerek,konu baska yönlere sapitarak sorumluluklari üzerlerinden atmaya çalisiyor.

Iki yil sonra genelkurmaybaskani olma ihtimali olan Orgeneral Hasan Igsız TSK nin parasi yokda ondan tasiyamadik karakolu demis?

Öte yandan Orgeneral Basbug hükümetten Ohal uygulamasi,askere genisletilmis yetkiler verilmesini istiyormus.Vatan gazetesinin haberine göre bir nevi 1980 li yillarin askeri yönetimini uygulamak istiyor.
Buda açiktan açiga darbe yapmadan yönetime el koymak olacak.

Bu laflara develer bile güler.Türk milleti bu adama teslim edecek güvenligini?

17 er ve rbas sehit edilmis generaller ne diyor.Neden oldu nasil yapariz,ihmallik varmi, sorup arastiracaklari yerde kendi akillarinca hükümeti suçluyorlar.
Neymis yetkileri yokmus.Bu kadarinada pes dogrusu.Cumhurbaskanina kafa tutarlar,meclisi boykot ederler,Genelkurmay Baskani kendi selefini kendisi tayin eder ama savunmaya icraya gelince yetkileri yok.

Bir diger bahanede bütje noksanligi.Paralari yokmus karakolu tasimaya.Bu yaziyi okuyanlar eger gidebilirse gitsin askere tahsis edilen tesislere.Paralarin nereye harcandigini görürler.

Ergenekon denen terör mafyasi PKK terör örgütüyle ayni safda oldugunu bildikleri halde emekli Ergenekoncu/PKK ci generaller TSK adina ziyaret ediliyor ve millet de TSK dan PKK nin yok edilmesini bekliyor.

Daha çok bekleriz,çok sehit veririz.

Höt deyince askeri hizaya getirebilen cesaretli bir hükümet gelmedikce terrör bitmez.

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa