24.09.2008

namaz ve ayin

Dogan medya her firsatta müslümanlarin açiktan ibadet yapmasini ve daha dogrusu vatandasin açiktan müslümanligini göstermesi hep mansetlerde skandal olarak verir.

Mesela bir arab vatandasin yer-yurt bilmedigi için saati gelince hemen namaz kilmasi skandala dönüstü ve kimsenin müdahale etmedigi adeta kinandi.

Akmerkez'de namaz

14 Şubat 2008
İSTANBUL, (DHA)
İSTANBUL Etiler'deki ünlü alışveriş merkezi Akmerkez'de, dün alışılmışın dışında bir olay yaşandı. Akmerkez sakinleri, dün ilginç bir manzarayla karşı karşıya kaldı.



Bilindigi gibi araplar bizim gibi degil.Onlar vakti gelince hemen orada namazlarini kilar.Kazaya birakmaz.Çünkü onlarin mezhebinde namaz kazaya birakilmaz.

Kartel medya neden bir insanin inancini yaşamasina bu kadar kin besliyor anlamiyorum.
Bu haber,başta Hürriyet DM gazetelerinin hepsinde ayni gün ayni manşetle verildi.

Ancak bugünkü olayi hiçbiri yayina koymadi.Degil manşetlere taşimak hiç bahsetmediler bile.
Oysa ilginç bir olaydi.
Ben sahsen insanlarin inanci geregi her yerde ibadet etme hürriyetinden yanayim.Insanlikta bunu götürür.Ancak bu hürriyet herkes için olmali.

Bir sahsin özel bir alisveris merkezinde namaz kilmasini ,Atatürk ilkelerine karsidir diye velveleyi koparan medyanin diger dinler söz konusu oldugunda çit çikarmamalarini akil mantik kabul edemiyor.

Dogan medyanin Islam karsiti oldugu resmen tescillenmis oluyor.
Hasan Celal Güzel, Aydin Dogan müslüman bir anadolu çocugudur demis.Ee bana ne.
Ben Aydin Dogan'nin ne olduguna bakmam.Kendisi ne olursa olsun.
Beni ilgilendiren kendisinin sahip oldugu medyanin ne olduguna bakarim.

Asagidaki haber çesitli gazete ve internet sitelerinde yayinlandi.Fakat ibadet eden müslümanlari sanki insanlik suçu yada yüzkizartici bir ismis gibi didik didik arayip çarpitarak haber eden dogan Medya bunlari hiç görmemis.

Bu ayin Türk basınında asla manşet olmaz! (VİDEO)

Atatürk Havalimanı'nda kendilerine has kıyafetler giyinmiş yaklaşık 60 Yahudi, yüksek sesle ayin yaptı. Peki ya bunlar Müslüman olsaydı!


0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa