12.06.2009

asker ne is yapar?



Dagda bayirda nöbet tutan,teröristlere karsi mücadele veren erlere hiç sözüm yok.Onlar görevlerini yapiyor.Onlar emre itaate mecburdurlar.
Peki üst düzey komutanlar ne yapar?
Balolardan,golflardan arda kalan zamanlarini ne ile geçirirler hep merak ediyorum.Tipki uzatmali cumhurbaskani ANS gibi.Bilirsiniz Ahmet Necdet Sezer'in yurt içi,yurt disi gezisine çiktigi görülmemistir.7.5 yilini Cankaya Sarayinda geçirdi.
Tabi bu arada Hilmiye Cig gibi,Turkan Saylan gibi müslümanlara hakaret eden yazarlara ödüller verdi,onlari köskünde agirladi.Birde hiçbir tv programina katilmayan Sezer Tuncay Özkan'in tv kanalinda 4 saatini geçirdi.

Sezer de mutlaka TSK nin üst kademesinden emirler aliyor ona göre hareket ediyordu.

Iste Sezer ne islerle mesgul olduysa TSK nin generalleride ayni islerle mesgul olmus.Vatandasi fislemek,camileri kontrol etmek,kimin oruç tuttugunu,kimin namaz kildigini tesbit etmekle vakit geçirmisler.Hemde vatandasin vergileriyle maasli olarak.
Taraf gazetesi bu rütbelilerin ne islerle mesgul oldugunu ortaya koymus.

Isnanin onuruna dokunuyor.Türk milletinin parasiyla en iyi sartlarda hayat seviyesine sahip olan bu kisiler salmislar mehmetcigi dag basina,kardes kardesi öldürürken yan gelip yatmislar.
Canlari sikildikcada darbe planlari yapmislar,cemaatlari arastirmislar vs.

http://www.taraf.com.tr/haber/35524.htm

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa